Sunday, 19 November 2017
Back You are here: Αρχική ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το νέο διατροφικό σκάνδαλο και η ασφάλεια τροφίμων στην ΕΕ

Δώδεκα χρόνια μετά την ανίχνευση διοξινών σε βέλγικες ζωοτροφές (1999) και μετά από σχεδόν μια δεκαετία διαβεβαιώσεων ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πλέον ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο προστασίας του καταναλωτή, βρισκόμαστε μπροστά στο νέο σκάνδαλο με τιςδιοξίνες,αυτήτηφοράστηΓερμανία, χώρα με παράδοση στην πειθαρχία και τους αξιόπιστους θεσμούς.
Τι συνέβη λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση, ποιος φταίει, και πόσο προστατευμένος είναι τελικά ο καταναλωτής ευρωπαϊκών τροφίμων, ευρωπαίος ή μη; Και πρώτα απ’ όλα τι είναι οι διοξίνες και πώς απειλούν την υγεία μας;

Διαβάστε Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Subcategories

Σχετικά Άρθρα

 

Βιωσιμη Αναπτυξη - Εντυπη Εκδοση

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (EISD) εκδίδει το περιοδικό "Βιώσιμη Ανάπτυξηπου έχει
σαν στόχο την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για θέματα που προάγουν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με σκοπό την
πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ευημερίας του ανθρώπου, καταπολέμησης της φτώχειας,
προστασίας του περιβάλλοντος και ορθολογικής χρήσης των φυσικών πόρων.
 

  Κάντε Κλικ για να διαβάσετε το 13ο Τεύχος     

 

..

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Social Network