Ο οίκος διέψευσε την άποψη ότι θα περίμενε το αποτέλεσμα των εκλογών για να κάνει την κίνησή του. Γενικά υπήρχε η αίσθηση ότι αν υπάρξει αστάθεια στη χώρα η επενδυτική βαθμίδα θα καθυστερήσει.
Σημειώνεται ότι οι οίκοι DBRS και Standard and Poor’s έχουν ήδη κατατάξει την Ελλάδα μία μόλις βαθμίδα από τον επενδυτικό βαθμό, ενώ η Moody’s αξιολογεί τη χώρα στη χαμηλότερη βαθμίδα από όλους τους οίκους αξιολόγησης, με τρεις βαθμίδες από την επενδυτική.
Η επενδυτική βαθμίδα αποτελεί ορόσημο για την ελληνική οικονομία, που την απώλεσε το 2010.
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου
:
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις καταγγέλλουν αυθαίρετες παρεμβάσεις στον Γράμμο
- Έργα Αγροτικής Υποδομής με Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα: Η Πέλλα επενδύει στη βιώσιμη διαχείριση υδάτων και στην αειφόρο παραγωγή
- Προς ένα νέο βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο: Η στρατηγική της Ελλάδας στο 8ο Athens Investment Forum
- Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η Αγία Παρασκευή κάνει βήμα προς το “έξυπνο” και πράσινο μέλλον
- Έκκληση του Χρυσόγλου για άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες
- ΚΕΔΕ: Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Επίκεντρο της Αυτοδιοίκησης
- Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Πέλλας Κώστας Δεληγιαννίδης :”Οι πολεοδομίες χρειάζονται στελέχωση, εκσυγχρονισμό και σταθερό πλαίσιο λειτουργίας”
- Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης αποκλειστικά στο viosimi.gr – “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο πυρήνας της βιώσιμης ανάπτυξης”
- Ο Θεόδωρος Πατουτσίδης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Αυτοδιοίκηση
- Βιώσιμη Ανάπτυξη και Νέα Εποχή για τη Θεσσαλονίκη: 100 Χρόνια Προσφοράς του ΒΕΘ

