Το viosimi.gr θα βρίσκεται παρόν στο ετήσιο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στην Αλεξανδρούπολη, με πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των εργασιών, ομιλιών και παρεμβάσεων.

Η συντακτική ομάδα του site θα μεταφέρει έγκυρα και άμεσα όλα όσα θα συμβούν στο συνέδριο, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χάραξη πολιτικής σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
🔹 Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις αποφάσεις, τις τοποθετήσεις των δημάρχων και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους ΟΤΑ.
🔹 Αποκλειστικές δηλώσεις από αιρετούς και στελέχη της αυτοδιοίκησης.

🔹 Φωτογραφικό υλικό και video από τις συνεδρίες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις παρεμβάσεις των συμμετεχόντων.
🔹 Σχόλια και αναλύσεις για τα συμπεράσματα του συνεδρίου και τις προοπτικές που διαμορφώνονται για την επόμενη μέρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια στην ενημέρωση, το viosimi.gr συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρών στα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον των τοπικών κοινωνιών.

Μείνετε συντονισμένοι για συνεχή ροή ενημέρωσης και αναλυτικό ρεπορτάζ από το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

