“Οι δράσεις της Περιφέρειας για την Μακεδονική Κουζίνα ενισχύουν τους τοπικούς παραγωγούς και προωθούν τα τοπικά προϊόντα”, αναφέρει στο viosimi.gr, o Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης, Γ. Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία.
Τον συναντήσαμε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 87η ΔΕΘ και μας μίλησε για τις δράσεις της Περιφέρειας ΚΜ για την Μακεδονική Κουζίνα “που είναι ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών συνταγών όλων των λαών που έχουν περάσει από την Μακεδονία”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι “προσπαθούμε να περάσουμε την βιώσιμη ανάπτυξη και την γαστρονομία, η οποία περιλαμβάνει κοινωνικά, πολιτικά, ιστορικά χαρακτηριστικά κάθε τόπου”